e-consulten

Het internetconsult bij uw huisarts

Hier wordt u in het kort uitgelegd hoe het internetconsult (e-consult) werkt. U kunt hiermee op een veilige manier via internet een vraag stellen.

Hoe werkt het?

 Aanmelden  

U dient zich de eerste keer (eenmalig) aan te melden (zie links kopje e-consulten). Na het invullen van alle gegevens en het verzenden wordt in de huisartsenpraktijk gecontroleerd  of alle gegevens kloppen en of u reeds bent ingeschreven in de praktijk. Hierna wordt, als alles klopt, uw aanmelding geactiveerd en ontvangt u een bevestiging via email. Hiermee kunt u gebruik maken van het internetconsult via een beveiligde internetverbinding.             

Ontvangstbevestiging en berichten                                                                                                                                                    

Na het aanmelden, na het stellen van een vraag en ook bij het ontvangen van een antwoord krijgt u een ontvangstbericht per mail. In deze berichten staan geen medische of persoonlijke gegevens, maar slechts een melding.

Antwoord                                                                                                                                                                                                       

Zodra het antwoord gereed staat, ontvangt u een bericht via e-mail. Hierin staat niet het antwoord, maar slechts een melding dat het antwoord gereed staat. U kunt dan via uw inlognaam en wachtwoord inloggen op uw beveiligde website om het antwoord te lezen.


25-03-2016