Klachtenformulier

Heeft u een klacht over de gang van zaken in de praktijk, dan horen wij dat graag van u. Wij willen u immers zo goed mogelijk van dienst zijn. Het prettigst vinden wij het als u ons persoonlijk benadert wanneer u een klacht heeft, zodat we er samen uit kunnen proberen te komen. U kunt uw ongenoegen echter ook kenbaar maken via dit webformulier.

Uw klacht zal in eerste instantie met de betrokken medewerkers worden besproken en vervolgens zullen we contact met u opnemen om de klachten te bespreken, tenzij uw aangeeft dat u dit niet wilt.

De praktijk is aangesloten bij de klachtenregeling van de Huisartsen Kring Haaglanden. Wanneer u een klacht heeft en we zijn er samen niet uitgekomen dan kunt u uw klacht bij hen kenbaar maken. De onafhankelijke klachtenfunctionaris zal dan contact met u en met ons opnemen. Voor meer informatie

www.kringhaaglanden.nl/kennisgebieden/klachtenregeling

 

Klachtenregeling Huisartsenzorg Haaglanden

President Kennedylaan 15
2517 JK Den Haag
tel. 070-3029822.

Voornaam:
Achternaam*:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Email*:
Uw klacht*:

Verificatie*
Ter voorkoming van misbruik van dit formulier door kwaadwillende gebruikers dient u hieronder in het vakje een vinkje te zetten en eventueel de vraag die verschijnt te beantwoorden. Zonder deze stap is verzending van dit formulier niet mogelijk.